Thursday, June 17, 2010

GIVEAWAY DARI LOVELYGIFT

Lagi giveaway yang bestttt... jom la reramai join... nak tau hadiahnya... wah wah wah tudung Dezahra lagi tu... sesuai la bg yg suka pakai tudung gaya2 mcm ni... so jom le reramai join, leh klik je kat banner sebelah ni....

tp ada syarat2nya....

1.) mesti mempunyai blog - dah tentu....
2.) anda diwajibkan menjadi follower lovelygift sepanjang tempoh giveaway berlangsung - dahh
3.)buat 1 entry bertajuk 'Lovelygift Giveaway Contest' dan sila tinggalkan link di bahagian komen atau shout box - orait
4.) copy paste banner lovelygift & letak pada side bar blog anda - ok

Giveaway berlangsung dari 15/6/2010 hingga 15/7/2010

Pemenang akan menerima tudung Dezahra dari Lovelygift - wow..bestnyerr

Pemenang akan dihubungi oleh pihak penganjur sebaik sahaja keputusan diumumkan untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai saiz tudung dan alamat penghantaran.

3 pemenang yang terpilih kelak diwajibkan membuat satu entry khas bertajuk 'Pengalaman Memakai Tudung DeZahra' di dalam blog masing-masing berserta dengan gambar anda yang sedang memakai tudung yang dimenangi - alamak....hehe beresss

No comments:

Post a Comment

AWARD UNTUK FOLLOWERS



Sudilah kiranya u all ambik award yg xseberapa ni yea..sebagai tanda persahabatan kita























My Blog List

  • ASSALAMUALAIKUM 2016 DI SATU KETIKA DULU.. DI SINI TEMPATNYA MENGHIMPUN CERITA.. BERKONGSI ILMU.. MELUAHKAN RASA.. LAMA SUNGGUH TER SEPI... INSYALLAH AK...
    1 year ago
  • ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA 7/3/16... Setelah hampir 3 thn menyepi...akhirnya blog ku bnafas kembali... Blog walking jap lg..say hye to my blogger frens
    1 year ago
  • 1 year ago
  • Assalamualaikum..Good day to All ! How I missed this blog! I've been taking my own sweet time to complete remaining painting orders from regular customer.L...
    3 years ago
  • 3 years ago
  • Assalam dan salam sejahtera semua Agak lama Sue tak update fb dan blog. Sebenarnya, dalam waktu "senyap" ini, jahitan dan pengeposan berjalan seperti biasa...
    3 years ago
  • *Assalamualaikum Semua (ada ke lagi yg membaca ni?!@#$%..kihkih)* *Setelah hampir setahun setengah tak menjengah blog ini, entah mcmana terklik lak blogku ...
    3 years ago
  • Bila ku tak disiniTetaplah kau bernyanyiDan bila ku tlah pergiKenanglah yang terjadiPastikan padaku bahwa kamuKan baik-baik sajaKarna disetiap mimpikuPasti...
    4 years ago
  • HANGING NOTE ( RM 20.00 ) Measurements Width: 6 cm Height: 12.5 cm
    4 years ago
  • assalmualkum kepada semua kawan-kawan di blog..dan terima kasih kepada semua kerana masih sudi bertanya tentang barang jualan di blog anum..sedangkan anum...
    4 years ago
  • baby's bedding set tempahan daripada kawan untuk adiknya.
    4 years ago
  • Tempahan Dari Wan (Selangor) Kod: RRCR = rm 65.00 Kod: TBBK = rm 36.00 Tin Biskut Bahagian Tepi dan Belakang Rak Telur, Kod: RTAK = rm 65.00 Rak R...
    4 years ago
  • *pagi* *petang* *senja*
    5 years ago
  • Salam semua kali akak download gambar sulaman benang dari buku sulaman benang mak akak kalau ikut usianya sebaya akak buku yang dua tu...sebab masa kecik l...
    5 years ago
  • Assalammualaikum....kepada sesiapa yang tinggal di area Shah Alam..jom datang beramai-ramai ke Surau Cahaya SPK pada hari Sabtu ni 14/1/12 ..Azie akan join...
    5 years ago
  • can request for any wording.. original pic b4 roses upcoming signage..anyone interested?
    5 years ago
  • KELAS UNTUK CUTI SEKOLAH TARIKH ;- BERMULA AHAD 13/3/2011 - SABTU 193/2011 ( BOLEH PILIH HARI ) MASA :- BOLEH TETAPKAN MASA MENGIKUT KESESUAIAN TEMPAT:- MY ...
    6 years ago
  • Salam.Lama sungguh xupdate blog ni.Sori erk kengkawan sume.Sempena tahun baru ni, jom join Giveaway ni.....semoga untuk besday kak lin kali ni,akan dmurah...
    6 years ago
  • *GLASS JAR* GJ01 Size : 20.5x13x8 cm RM18.00 *GLASS OIL BOTTLES* OB01 Size : 26.5x5.5x5.5 cm RM14.00 OB02 Size : 26.5x5.5x5.5 cm RM14.00
    6 years ago
  • dapatkan koleksi jubah terkini pada harga rm 100 ... size 46 size M dan L size 44 dan 46 size 42 size 44 size 40 (SOLD)
    7 years ago