Tuesday, January 11, 2011

LyNn's BuRsDay GiVeaWay


Salam.Lama sungguh xupdate blog ni.Sori erk kengkawan sume.Sempena tahun baru ni, jom join Giveaway ni.....semoga untuk besday kak lin kali ni,akan dmurahkan rezekinya n dipanjangkan umur...amin

Nak join
Klik link

http://azleenenglishdeco.blogspot.com/
Tarikh tutup giveaway pada 20.01.2011

Tag
Semua yang masuk ke blog ni

Tuesday, July 20, 2010

GA FROM THE COTTAGE STORIES

SALAM KENKAWAN...JOM JOIN GA NI PULAK.SAYA DAH JOIN GA "GET TO KNOW U"....
WAAHHH....KLU BERTUAH N MENANG LEH DAPAT SK11...
MESTI JOIN NI...JOM2


Berminat? caranya amat mudah. . . . . .

SYARAT2NYA:-

1) Be my follower (SUDAH PASTI)

2) Buat entry khas dan jawab soalan2 cepumas berikut:


i) kenalkan diri anda secara ringkas
EHEM2...nama saya Nor Erlina Binti Sahabuddin.Dah berkahwin n mempunyai dua permata hati Nur Amalin n Muhammad Ameerul Asyraf,mum love u all.Seorang yg pendiam but ceria sokmo..kekeke.Nama samaran saya ina,lina,eliyna..hehee sumenye na..na..na.Saya minat melancong n shopping...berminat dalam english style and decoupage.

ii) apa barang yang mesti ada dalam beg/handbag anda?
semestinya wallet,henpon,lip gloss,note book,pas kije...

iii) tuliskan 5 jenama yg anda suka.
SAYA SUKA...
ALAIN DELON,CROCODILE,MAYBELLINE,LOREAL,LEVI'S



OKEY...2 JE.SALAM PERKENALAN PN.LIANA...FRIENDS FOREVER!!!!


Tarikh tutup GA ni ialah pada 31 Julai 2010 kawan2....pemenang bertuah akan diumumkan pada 01/08/2010...

Monday, July 19, 2010

TAG AWARD




Waaahhhh bestnyer dapat award dari kak shiema ...tqvm atas pemberian tag award tu…Jadi utk memenuhi permintaan akak,eliyna cuba jwb sedaya yg mampu k...

1. Apa yang bermain difikiran you all sekarang ?
camne nak kembangkan lagi bisnes n cmne nak hias umah biar nmpk cantik,tertarik n
the boommm lagi dan lagi...kekeke

2. Apakah nama samaran you all ?
eliyna

3. Berikan 3 orang yang you all sayang ?
sayang semuanya but...3 org yg paaaaling cayang nie..

1) My Darling ( Hubby Izal)
2) My Son & Daughter (Nur Amalin n Muhammad Ameerul Asyraf)
3) Abah/Mak n my lovely siblings


4. Panggilan untuk si dia
Abang...

5. Hadiah yang you all impikan dari seseorang yang istimewa ...kalau dari sang suami:-
mendapat kebahagiaan rumahtangga yg berkekalan sepjg hayat...amin..

dari Keluarga & Teman2 :-
doa agar hidup ini diberkati dan dilimpahi kebahagiaan dan kesihatan yang baik...n mendapat teman yg sejati...amin.

6. Blog mana yang you all suka visit ?
semua blog yang menampilkan english style, decoupage, folkart dan cooking site

7. Tag kan kepada 15 blogger you all
~ http://azleenenglishdeco.blogspot.com/
~ http://alesyacollections.blogspot.com/
~ http://affeen.blogspot.com/
~ http://ratnahomecraft.blogspot.com/
~ http://www.anumcottage.blogspot.com/
~ http://fiza848.blogspot.com/
~ http://jija-craft.blogspot.com/
~ http://puteriazanideco.blogspot.com/
~ http://chempaqalavendercottage.blogspot.com/
~ http://teratak comel.blogspot.com/
~ http://bluesriders.blogspot.com/
~ http://witaroseroses.blogspot.com/
~ http://sue-sweetcottage.blogspot.com/
~ http://pinkcraftheaven.blogspot.com/
~ http://norastouch.blogspot.com/

wokey..dah selesai pun buat homework ni...pada yg tersenarai 2..anggaplah ia satu rezeki u all semua k...kekeke

Wednesday, July 14, 2010

GIVE AWAY JIJA's LOVELY COTTAGE




SALAM UTK SEMUA KAWAN2...ada lagi GA utk disertai.kali ni GA dr kak jija.Jom tgk apa yg nak kena buat...

1. click button "Follow" di sebelah utk menjadi Followers… wajib jadi follower saya tau - sudah
2. Link blog http://jija-craft.blogspot.com di blog anda - dah link
3. Tag rakan2 anda dlm post tersebut utk join sekali giveaway ini.. ramai pun tak pe hehe.. - ok, pd sesiapa yg terbaca N3 ni sila2lah join GA kak jija ni, rasanya ramai yg volunteer pun, sebagai memenuhi syarat eliyna pilih 3 rakan utk ditag-

http://azleenenglishdeco.blogspot.com/
http://shiemanis.blogspot.com/
http://pinkcraftheaven.blogspot.com/

4. Last sekali tinggalkan "comment" dalam entry ni dan juga link anda… senang sikit nak keep
track... - orait
5. Hadiah utk GA ni:
Pertama – Bread Box
Kedua – Spoon Box
Ketiga – Cutlery Holder - waahhh berbaloi2...
so kawan2 jgn tunggu lagi jom sama2 memeriahkan GA - JIJA’s LOVELY COTTAGE

Give Away Dari Kak Lynn - lynncottage





SALAM...MEH RAMAI2 JOIN GA KAK LYNN PLAK...

Sunday, June 27, 2010

TAG DARI AZLEEN





1) Link kepada orang yang bagi award ni.Buka kat shoutmix jer Azleen suh datang umah ambil Tag.Tapi musti jawab soalan cepu mas ni dlu taauu...

2) Nyatakan sebab musabab anda minat kaler pink?
Sememangnyer pompuan ni minat kaler pink,coz kaler pink soft n sweet je.

3) Sejak bila suka dengan kaler pink?Semenjak ada ank pompuan,asal tgk je brg2 kaler pink terus je berkenan especially dress pink..ermmm..so sweeeet.

4) Nyatakan 5 barang yang paling anda sayang yang kaler nya pink?
tudung,baju,kerongsang,gubahan roses n ...


5) Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler pink







6) Tag 5 kawan anda yang minat kaler Pink
mudahan dorang gemar gak warna pink

Alesyacollections
Pink Vintage
Anum Cottage
Teratak Merah
Affeen'Craft

Thursday, June 17, 2010

GIVEAWAY DARI LOVELYGIFT

Lagi giveaway yang bestttt... jom la reramai join... nak tau hadiahnya... wah wah wah tudung Dezahra lagi tu... sesuai la bg yg suka pakai tudung gaya2 mcm ni... so jom le reramai join, leh klik je kat banner sebelah ni....

tp ada syarat2nya....

1.) mesti mempunyai blog - dah tentu....
2.) anda diwajibkan menjadi follower lovelygift sepanjang tempoh giveaway berlangsung - dahh
3.)buat 1 entry bertajuk 'Lovelygift Giveaway Contest' dan sila tinggalkan link di bahagian komen atau shout box - orait
4.) copy paste banner lovelygift & letak pada side bar blog anda - ok

Giveaway berlangsung dari 15/6/2010 hingga 15/7/2010

Pemenang akan menerima tudung Dezahra dari Lovelygift - wow..bestnyerr

Pemenang akan dihubungi oleh pihak penganjur sebaik sahaja keputusan diumumkan untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai saiz tudung dan alamat penghantaran.

3 pemenang yang terpilih kelak diwajibkan membuat satu entry khas bertajuk 'Pengalaman Memakai Tudung DeZahra' di dalam blog masing-masing berserta dengan gambar anda yang sedang memakai tudung yang dimenangi - alamak....hehe beresss
AWARD UNTUK FOLLOWERS



Sudilah kiranya u all ambik award yg xseberapa ni yea..sebagai tanda persahabatan kita























My Blog List

  • ASSALAMUALAIKUM 2016 DI SATU KETIKA DULU.. DI SINI TEMPATNYA MENGHIMPUN CERITA.. BERKONGSI ILMU.. MELUAHKAN RASA.. LAMA SUNGGUH TER SEPI... INSYALLAH AK...
    2 months ago
  • ASSALAMUALAIKUM & SALAM SEJAHTERA 7/3/16... Setelah hampir 3 thn menyepi...akhirnya blog ku bnafas kembali... Blog walking jap lg..say hye to my blogger frens
    6 months ago
  • 10 months ago
  • Assalamualaikum..Good day to All ! How I missed this blog! I've been taking my own sweet time to complete remaining painting orders from regular customer.L...
    2 years ago
  • 2 years ago
  • Assalam dan salam sejahtera semua Agak lama Sue tak update fb dan blog. Sebenarnya, dalam waktu "senyap" ini, jahitan dan pengeposan berjalan seperti biasa...
    2 years ago
  • *Assalamualaikum Semua (ada ke lagi yg membaca ni?!@#$%..kihkih)* *Setelah hampir setahun setengah tak menjengah blog ini, entah mcmana terklik lak blogku ...
    2 years ago
  • Bila ku tak disiniTetaplah kau bernyanyiDan bila ku tlah pergiKenanglah yang terjadiPastikan padaku bahwa kamuKan baik-baik sajaKarna disetiap mimpikuPasti...
    3 years ago
  • HANGING NOTE ( RM 20.00 ) Measurements Width: 6 cm Height: 12.5 cm
    3 years ago
  • assalmualkum kepada semua kawan-kawan di blog..dan terima kasih kepada semua kerana masih sudi bertanya tentang barang jualan di blog anum..sedangkan anum...
    3 years ago
  • baby's bedding set tempahan daripada kawan untuk adiknya.
    3 years ago
  • Tempahan Dari Wan (Selangor) Kod: RRCR = rm 65.00 Kod: TBBK = rm 36.00 Tin Biskut Bahagian Tepi dan Belakang Rak Telur, Kod: RTAK = rm 65.00 Rak R...
    3 years ago
  • *pagi* *petang* *senja*
    4 years ago
  • Salam semua kali akak download gambar sulaman benang dari buku sulaman benang mak akak kalau ikut usianya sebaya akak buku yang dua tu...sebab masa kecik l...
    4 years ago
  • Assalammualaikum....kepada sesiapa yang tinggal di area Shah Alam..jom datang beramai-ramai ke Surau Cahaya SPK pada hari Sabtu ni 14/1/12 ..Azie akan join...
    4 years ago
  • can request for any wording.. original pic b4 roses upcoming signage..anyone interested?
    4 years ago
  • KELAS UNTUK CUTI SEKOLAH TARIKH ;- BERMULA AHAD 13/3/2011 - SABTU 193/2011 ( BOLEH PILIH HARI ) MASA :- BOLEH TETAPKAN MASA MENGIKUT KESESUAIAN TEMPAT:- MY ...
    5 years ago
  • Salam.Lama sungguh xupdate blog ni.Sori erk kengkawan sume.Sempena tahun baru ni, jom join Giveaway ni.....semoga untuk besday kak lin kali ni,akan dmurah...
    5 years ago
  • *GLASS JAR* GJ01 Size : 20.5x13x8 cm RM18.00 *GLASS OIL BOTTLES* OB01 Size : 26.5x5.5x5.5 cm RM14.00 OB02 Size : 26.5x5.5x5.5 cm RM14.00
    6 years ago
  • dapatkan koleksi jubah terkini pada harga rm 100 ... size 46 size M dan L size 44 dan 46 size 42 size 44 size 40 (SOLD)
    6 years ago